Трајановски: Скопје прерасна во урбана и модерна метропола

Скопје во изминативе години прерасна во урбана и модерна метропола. Огромен број на проекти реализирани во двата мандати на градоначалникот Коце Трајановски го направија главниот град на Македонија посакувано место за живеење, атрактивна дестинација за туристите и примамлив за инвеститорите.Трајановски уште еднаш ќе ја побара довербата од своите сограѓани. На претстојните локални избори тој останува кандидат на ВМРО-ДПМНЕ за градоначалник на Град Скопје.
Делата најмногу говорат за него, па својот отчет го објави со малку зборови, но со големо видео кое е приказ за сработеното.
 
Трајановски уште еднаш ќе ја побара довербата од своите сограѓани. На претстојните локални избори тој останува кандидат на ВМРО-ДПМНЕ за градоначал

Пронајдете не на следниве мрежи: