Трамп ги остави Меланија и синот Барон да накиснат на невремето

Loading...

Претседателот на САД Доналд Трамп ги остави својата сопруга Меланија Трамп и синот Барон да накиснат за време на невремето на меѓународниот аеродром Палм Бич во Флорида.Првиот човек на САД го зема чадорот за да си ја заштити косата и се качи во авионот.
Неговото семејство остана на отворено.
Првиот човек на САД го зема чадорот за да си ја заштити косата и се качи во авионот.
Неговото семејство остана на отворено.

loading...
Loading...