Требало да биде фотографија за помнење,но одеднаш во кадарот се појавил…

Фотографијата од еден од најважните денови на овој пар сигурни сме дека добро ќе ве насмее.Имено, додека тие биле подготвени да позираат пред Уметничката гaлeрија во Ванкувер, случаен полугол минувач, го дал својот допринес на фотографијата која ќе им остане со сигурност во помнење. 
Погледнете…

Имено, додека тие биле подготвени да позираат пред Уметничката гaлeрија во Ванкувер, случаен полугол минувач, го дал својот допринес на фотографија

Пронајдете не на следниве мрежи: