Трејлерот за филмот „Пријатели“ предизвика лудило на интернет

Loading...

Неофицијалниот, или како што велат некои, лажниот трејлер за филмот „Пријатели”, направил вистински хаос на интернет. Во снимката од 3 минути, кој ја ја објавил “Smasher”, можеме да ги видиме ѕвездите од оваа хит серија повторно заедно. Во овој трејлер дознаваме дека Моника и Чендлер се пред развод, дека Џои е успешен актер.
Исто така, Рејчел и Рос се наоѓаат во проблеми и со години не се заедно. Фиби и Мајк мака мачат со својот брак и не им оди добро. Децата на Рос, Ема и Бен, се веќе големи и одат во училиште.
За десет дена овој неофицијален трејлер за “Пријатели” бил прегледан повеќе од 3,7 милиони пати.
Потсетуваме, последната епизода на “Пријатели” беше емитувана во 2004. година. 
Во снимката од 3 минути, кој ја ја објавил “Smasher”, можеме да ги видиме ѕвездите од оваа хит серија повторно заедно. Во овој трејлер

loading...
Loading...