ТРЕСИ, МЕСИ: Заоблено и сочно газе на мотор е токму ТОА што го замислувате!

Покрај звуците на моторот и вжештената атмосфера на асфалтот, срцата ќе ви бидат опфатени со невиден пламен!Разголените задници на мотори коишто брзаат на улиците, секогаш се атрактивен призор за учесниците во сообраќајот. Секогаш!
Токму затоа, треба да ја погледнете оваа снимка на газотрес на две тркала.
Најдобриот дел е кога ќе налета на дупка.

Уживајте во глетката…
Разголените задници на мотори коишто брзаат на улиците, секогаш се атрактивен призор за учесниците во сообраќајот. Секогаш!
Токму затоа, тр

Loading...