Тргнал со метлата на бесен стаорец, а потоа следел хорор во ходникот!

После ова нема да му текне да спобрка стаорецМислеше дека лесно  ќе успее да го совлада глушецот но  дефинитивно  се излажал.Мислеше дека лесно  ќе успее да го совлада глушецот но  дефинитивно  се излажал.

Пронајдете не на следниве мрежи: