Тргнала на одмор а завршила во…

Loading...

Тргнала на одмор но дали завршила таму? Трогателна исповед на една Србинка….- Отидов на море да работам како танчерка во еден сплав на црноморското приморје. По месец дена споственикот на сплавот ми понуди да игра на туристички брод кој плови ноќе. се согласив и отаму почна мојот пекол, раскажува М.Б од Нови Сад.
Девојката воопшто не очекувала дека на бродот ја очекува изненадување и дека ќе добива непристојни понуди…

 
 Со мене на бродот имаше уште пет девојки, едноставно што можев да направам за да побегнам од него е да рипнам и да пливам до брегот кој не се гледаше. Другите девојки кои беа со мене знаеја што ги чека, но јас немав никаква шанска како за избегам од тоа.  По таа вечер сопственикот ми купи нова гардероба, шминка, и ме префрли во ново сместување. Никаде не ме пушатше да одам сама, но во тие 15 дена успеав некако да им се јавам на моите пријатели да ме спасат од тука. Ме извлекоа од тие нечесни луѓе бидејќи им се заканнивме дека се ќе објавиме во медумите, раскажува очајната девојка од Нови Сад која додава дека се уште се плаши за себе си.- Отидов на море да работам како танчерка во еден сплав на црноморското приморје. По месец дена споственикот на сплавот ми понуди да игра на турист

loading...
Loading...