Три жени со децении биле држени како робинки

Во Лондон денеска се уапсени две лица под сомнение дека држеле три жени во заложништво како робинки.Една од жените наводно била држена како робинка три децении. Британската полиција соопшти дека од куќата се спасени жена од Малезија (69), жена од Ирска (57) и една Британка (30).
Уапсени се жена и маж, стари 67 години. Истрагата била покрената откако во октомври полицијата била контактирана од невладината организација „Фридом черити“, каде се обратила една од жртвите.
Спасените жени сместени се на безбедно место.Една од жените наводно била држена како робинка три децении. Британската полиција соопшти дека од куќата се спасени жена од Малезија (69), жена од

Пронајдете не на следниве мрежи: