Трибина за значењето на македонскиот јазик кај младите одржана на Филолошкиот факултет

Loading...

Во аулата на Филолошкиот факултет денес беше одржана трибина на тема „Значењето на македонскиот јазик кај младите“.Истата ја проследија голем број млади лица.
На трибината свое обраќање имаа поетесата Виолета Сековска и Александар Каратошо кои се дел од студентите кои и дадоа поддршка на граѓанската иницијатива „За заедничка Македонија“.Истата ја проследија голем број млади лица.
На трибината свое обраќање имаа поетесата Виолета Сековска и Александар Каратошо кои се дел од

loading...