Тригодишно момче мистериозно исчезнало од својата соба преку ноќ!

Loading...

Целата земја трага по него!Полицајци, кучиња-трагачи и хеликоптери трагаат по тригодишното момче Микаел Куларом кој одеднаш исчезнал додека спиел во својата соба и никој го нема видено уште од средата. Мајката вели дека го заспала момчето, но дека утредента кога отишла да го провери го немало во детската соба.
Засега по момчето трагаат стотина полицајци, а според податоците, од собата исчезнале и неговата јакна и патики, па се претпоставува и дека момчето можело и само да излезе.
Потрагата ја крена цела Велика Британија на нозе, се прегледуваат снимки од безбедносни камери и момчето се бара насекаде, но засега од него нема ниту трага ниту глас.Полицајци, кучиња-трагачи и хеликоптери трагаат по тригодишното момче Микаел Куларом кој одеднаш исчезнал додека спиел во својата соба и никој го н

loading...
Loading...