Трогателна исповест: Мојата сестра близначка ги роди моите близнаци

Loading...

По две години неуспешно вештачко оплодување, памела Пејвон (36) скоро ја изгубила надежта дека ќе има деца. А тогаш нејзината сестра Стефани се понудила да и биде сурогат мајка. Стефани на 28 април родила две бебиња, момче и девојче.Стефани и Памела биле нераздвојни од мали. И двете завршиле ист факултет и денес се учителки во Њујорк.
Памела многу скала да има деца, но кога видела дека нема да ги добие по природен пат, се одлучила за вештачко оплодување. Две години се обидувала и не успеала да забремени.
Кога помислила дека нема повеќе надеж, нејзината сестра близначка, се понудила да и биде сурогат мајка. Памела била воодушевена.
По советување со доктор и тестови на крвта поради проверка на општото  здравје, процедурата била извршена. По две недели бил направен тест и било потврдено дека Стефани е бремена.

Не можев да верувам кога слушнав. По сите мои разочарувања, не можев да верувам дека тоа се случува“, раскажува Памела.
Поради положбата на еден од близнаците, докторите се решиле за царски рез иСтефани на 28 април родила момче и девојче.
„Денес конечно знам какво е чувството да сум мајка. Славевме со другите и ги сакавме нивните деца, но ова е потполно друго чувство. Немам доволно зборови да и се заблагодарам на сестра ми за ваквиот подарок“, вели Памела.Стефани и Памела биле нераздвојни од мали. И двете завршиле ист факултет и денес се учителки во Њујорк.
Памела многу скала да има деца, но

loading...
Loading...