Трoгателна приказна на една мајка: Добила бебе после 20 абортуси!

Loading...

Кели Мосли (37) се соочувала со голема болка и тага бидејќи во текот на животот имала 20 спонтани абортуси. Кели загубила 20 бебиња досега но имала силна надеж дека еден ден ќе добие детенце.
И, како за среќа после цели 12 години на свет го донела своето бебе Тајлер.
Таа вели дека никогаш не се откажала и дека секогаш ќе ги помни бебињата кои ги изгубила и болката никогаш нема да и исчезне, но  тоа што го има Тајлер сега прави нејзиниот живот да има смисла.
Оваа мајка е пример дека никогаш не треба да се откажуваме, чудата навистина постојат!Кели загубила 20 бебиња досега но имала силна надеж дека еден ден ќе добие детенце.
И, како за среќа после цели 12 години на свет го донела

loading...
Loading...