ТРОГАТЕЛНА средба со сопственикот: Ова куче помина 10 дена изгубено во шумата

Loading...

Дејвид Карекен и неговото семејство, кои инаку се од Канада, пловеле на кајак со своето 7-годишно куче Кали, но се случило она што не го очекувале.Ненадејно, кучето го проголтале брзаците во реката која се движела толку брзо, што семејството било сигурно дека веќе никогаш нема да го види.
Тие биле далеку од цивилизацијата, и со тек на време ја донеле тешката одлука да се вратат дома скршени од тага и болка.
Но, по некое време, до нив допреле неверојатни вести.
Имено, ренџерите од паркот пронашле куче кое одговара на описот на Кали, и го спасиле.

Неверојатно е тоа што Кали по 10 дена во шумата е пронајдена жива и здрава.
Погледнете ја неверојатната средба со сопственикот, каде среќата на Кали еволуира во чисто блаженство:
Ненадејно, кучето го проголтале брзаците во реката која се движела толку брзо, што семејството било сигурно дека веќе никогаш нема да го види.

loading...