Трогателно признание: „Почитувани гледачи, ми остана уште половина година живот“

Loading...

Дејв Бентон, американски водител кој работи на телевизиската станица „WCIA Kanal 3“ во државата Илиноис, им открил на гледачите во текот на емисијата дека боледува од неизлечива болест, и дека му останале уште 6 месеци живот.Туморот на мозокот е преголем. Невозможно е да се оперира или да се лечи. Докторите ми кажаа дека имам од четири до шест месеци живот“, рекол Дејв во трогателното признание.
Неговата колешка, водителката Џенифер Роско, на гледачите им најави дека Дејв Бентон со нив ќе сподели една вест, а потоа ја пофалила неговата храброст.
Дејв Бентотн полни 9 години ја води емисијата на Канал 3.
Погледнете го видеото.

Туморот на мозокот е преголем. Невозможно е да се оперира или да се лечи. Докторите ми кажаа дека имам од четири до шест месеци живот“, рекол

loading...
Loading...