Трпел неподнослива болка: Еве што извадиле докторите од неговиот пенис

Loading...

35-годишен Кинез му се пожалил на лекарот дека трпи неподнослива болка во својот полов орган. По посетата на лекарот, утврдено дека нешто постои во неговиот полов орган што му предизвика голема болка и Кинезот веднаш е префрлен на хирушко одделение. Докторите го оперирале и во текот на тие 90 минути успеале од пенисот да му извадат 15 игли за шиење.
Ренгенските снимки покажале дека иглите влегле во мембранскиот дел од пенисот. Кога го прашале како се нашле таму, тој имал подготвен одговор.
 
-Никој не ми го направи тоа. Сакам да експериментирам, и ми предизвикуваше големо сексуално задоволство да ги пикам иглите во органот. Сепак не очекував дека со време ќе почне да ме боли, им рекол пациентот на шокираните лекари.
Тие на крајот утврдиле дека секоја игла била со должина меѓу 5 и 10 см По посетата на лекарот, утврдено дека нешто постои во неговиот полов орган што му предизвика голема болка и Кинезот веднаш е префрлен на хиру

loading...
Loading...