Трудница ставила скриена камера и отишла во болница. Она што ѝ го рекла докторката ги ШОКИРАШЕ ЛУЃЕТО!

Loading...

Абортусот е еден од најголемите проблеми во САД и поради тоа не е воопшто чудно што ова видео се најде во самото средиште на бурна дебата.Од едната страна на проблемот се наоѓа „Live Action“, непрофитна организација која се залага за укинување на абортусот. Нивниот проект под називот „Нечовечност“, е создаден за да ја разоткрие вистината за клиниките за абортус ширум Америка.
Во приложеното видео, една жена носела скриена камера и се упатила во една клиника која врши абортуси во подоцнежни термини.
Таа го праша медицинскиот персонал за процедурите на клиниката… она што го снимила камерата ги шокираше луѓето:Од едната страна на проблемот се наоѓа „Live Action“, непрофитна организација која се залага за укинување на абортусот. Нивниот проект

loading...
Loading...