Турчин ќе лежи во затворот во Шутка

Loading...

Турчин ќе лежи во затворот во Шутка  Турскиот државјанин T.T.A. (23) за фалсификување исправа, дело казниво по член 378 став 3, а во врска со став 1 од Кривичниот законик на Република Македонија, ќе лежи во затворот во Шутка.
Од страна на судија на претходна постапка на Т.Т.А. му била определена и мерка притвор во траење од 30 дена. Турскиот државјанин T.T.A. (23) за фалсификување исправа, дело казниво по член 378 став 3, а во врска со став 1 од Кривичниот законик на Република

loading...
Loading...