Tурскиот заводник станува татко

Loading...

Турскиот актер Озкан Дениз наскоро за првпат ќе стане татко. Приновата на свет ќе ја донесе неговата млада вереница Фејза Актан.Дури и полот на бебето е веќе познат, на свет доаѓа син, а поради својот наследник актерот е пресреќен.
Ова е жената која го освои срцето на еден од најпознатите актери во Турција.
Дури и полот на бебето е веќе познат, на свет доаѓа син, а поради својот наследник актерот е пресреќен.
Ова е жената која го освои срцето н

loading...