ТВИТ НА ДЕНОТ: Ај сеа гласајте за нас

Loading...

Твит на денот!Опозициската партија навредува и напаѓа е што е македонско, се прашуваме како воопшто самите себе се поднесуваат. Секоја прилика ја искористуваат за навреди кон народот во Македонија, а изгледа забораваат дека без нивната поддршка не можат да дојдат на власт.
Твитер е место каде редовно го истураат својот бес и фрустрации. А каде би го истурале на друго место кога веќе никој не е заинтересиран за нивните лаги и навреди.
Еве уште еден од низата интересни твитови кои го издвоивме како твит на денот:
Ај сега гласајте за нас!
Опозициската партија навредува и напаѓа е што е македонско, се прашуваме како воопшто самите себе се поднесуваат. Секоја прилика ја искористуваат з

loading...
Loading...