Твит на денот: Боби да оди по примерот на Заев!

Loading...

Најдобриот твит за 22.06.2015Боби треба да оди по примерот на Заев!
Оригинален и интересен твит на еден Македонец, кој реши да се пошегува со состојбата во Македонија. 
Зошто нели во Македонија ако не ви се допаѓаат резултатите од нешто, тренд е да се поставуваат шатори. Па така советот за Боби е да постави шатор токму пред арената во Белград. 
За шаторите на Заев ова не е прва шега. Што се случува во шаторот на Вицето погледнете на ЛИНКОТ.
Секако, да не го заборавиме и шаторот на Драги Шпага, повеќе на ЛИНКОТ.
Во продолжение погледнете го најдобриот твит за денес!
Боби треба да оди по примерот на Заев!
Оригинален и интересен твит на еден Македонец, кој реши да се пошегува со состојбата во Македонија.&

loading...
Loading...