ТВИТ: На СДСМ му пречи предлогот на Груевски

Loading...

Секој ден со нови барања. Секој ден иста приказна и празни зборови. Дали ви звучи познато за кого станува збор?Да, тоа е СДСМ.
Во рамките на нивната програма, главна нота е контрирањето.
Впрочем, за тоа сведочи и овој твит кој многу јасно ги опиша работите:

Викаа урлаа #доаѓаме #тиктактиктак режимот е готов, најјаки сме, 150.000 митнг #НГ ОК бе маже за победникот 17 пратеници гратис #ЗЗ Ама нее
— Константин (@T_m__n) August 24, 2015
Да, тоа е СДСМ.
Во рамките на нивната програма, главна нота е контрирањето.
Впрочем, за тоа сведочи и овој твит кој многу јасно ги

loading...
Loading...