Твитер одлепи кога луѓето сфатиле што навистина чита оваа жена во воз!

Loading...

Корисниците на Твитер останале во чудо  откако  некој  објавил фотографија од жена во  воз која на хартија чита испринтани Фејсбук коментари.Алекс Стајнмен за време на возењето во подземна железница во Њујорк ја затекнала оваа необична глетка и веднаш ја споделила со луѓето на Твитер кои се обиделе да ја разјаснат оваа мистерија.
Фотографија од жена која во воз чита коментари на фејсбук пост испринтани на хартија изнасмеја многумина, а објаснувања за овој необичен потег не недостасувале.

За многу кратко време Алекс  добила повеќе од 23.000 лајкови и многу интересни коментари кои можете да ги прочитате под нејзиниот пост.
Одредени корисници сметале дека оваа жена всушност  е менаџер  на социјални мрежи  и дека ги принта коментарите  во лучај да не ѝ смена батерија на телефонот, додека други сметале дека се работи за уметнички перформанс.Алекс Стајнмен за време на возењето во подземна железница во Њујорк ја затекнала оваа необична глетка и веднаш ја споделила со луѓето на Твитер кои

loading...