ТВИТЕР СТРИП: Кирија до Токија

Loading...

Кириите се главен приход за некои луѓе. Токму затоа, твитерџиите решија да се пошегуваат на таа тема.Кириите на Радмила Шеќеринска се нешто што одамна се провлекува во јавноста.
Со толку станови, не е ни чудо што води сметка за нив.
Твитерџијата Пази ЛЕЏА, подготви уште еден Твитер стрип, кој веруваме дека ќе ви се допадне:
Кириите на Радмила Шеќеринска се нешто што одамна се провлекува во јавноста.
Со толку станови, не е ни чудо што води сметка за нив.

loading...
Loading...