Твитер ВО ЕУФОРИЈА откако новинарка напишала статус во стилот на „Терминатор“. Погледнете го нејзиното име!

Новинарката на „Фајненшл Тајмс“, не била свесна каква збрка направи нејзиниот коментар на една вест на Твитер. Веста дека во Германија почина еден работник откако робот во фабриката го зграпчил и го удрил во метална плоча, многумина ги потсети на сценариото од филмот „Терминатор“.Суштината на целата приказна се врти околу тоа што новинарката се вика Сара О`Конор, па корисниците на социјалните мрежи нејзиното име и содржината на веста веднаш ги асоцирало на „Терминатор“.
За работата да биде уште покомична, нејзиното име и презиме се разликуваат само за една буква од името на главниот лик во филмот Сара Конор.
„Ти си нашата единствена надеж, во целост те поддржуваме како наш лидер“, „Чувај го Џон Конор, тој е нашата единствена надеж“, биле само некои од одговорите на твитерџиите, но за жал Сара не можела да ја сфати шегата, затоа што се испоставило дека таа никогаш и го нема гледано „Терминатор“.
Суштината на целата приказна се врти околу тоа што новинарката се вика Сара О`Конор, па корисниците на социјалните мрежи нејзиното име и содржината

Пронајдете не на следниве мрежи: