Тврди дека не би ги препознал сопствените деца на улица. Има ДОБРА ПРИЧИНА за тоа!

Мајк Хоплин (56) од Монмаунтшир, се отвори за Daily Mail и призна дека има 40 деца од 20 различни жени! „Бог сам наложи да се размножуваме и јас го следам тој пример“, посочи овој поранешен лекуван алкохоличар.Од вкупните 40 деца, нив 22 го носат неговото презиме. Тој вели дека постои можност да има и повеќе деца. Децата се на возраст меѓу три и 37 години.
Мајк изјави дека сака уште потомци и дека нема да престане. Не верува во контрацепција, а го сака сексот.
Со цел да ги запомни имињата на неговите деца, тој решил да ги истетовира на грбот.
Првото сексуално искуство го имал на девет години, а првото дете го добил во доцните тинејџерски години кога работел во забавен парк. Иако имал многу девојки, тој рече дека имал само шест сериозни врски.

Мајк дека многу му е жал што социјалната служба одзела повеќе од неговите деца.
„Тоа испадна така затоа што пиев. И денес сум алкохоличар, само што повеќе не го практикувам пиењето во поголеми мери. Многу ми е жал дека децата страдаа заради мене и на сите им ветив дека ќе ги донесам дома“, рече тој.
Во моментов има вереница и се колне дека проблематичниот начин на живот го оставил зад себе во минатото.
Од вкупните 40 деца, нив 22 го носат неговото презиме. Тој вели дека постои можност да има и повеќе деца. Децата се на возраст меѓу три и 37 години

Пронајдете не на следниве мрежи: