УАПСЕН ГИНЕКОЛОГ: Земал мито за недозволен абортус!

Loading...

Специјалист по гинекологија и акушерство од Крагујевац, Србија беше уапсен откако тамошната полиција поднела кривична пријава за недозволен абортус на пациентка која била во 5-от месец од бременоста.Покрај М.П. (64), ќе одговара и неговиот 65 годишен колега од Чачак. 
Имено, тие во својата приватна оринација во периодот од 29 до 31 октомври оваа година, на пациентка од Чачак ѝ ја прекинале бременоста во 18-та недела, по што настанале компликации и жената се здобила со тешки повреди. 
Се сомнева дека В.Ч. (65), од Чачак, ја упатил пациентката кај својот колега од Крагујевац, а тој го извршил нелегалниот абортус за сума од 1000 евра.Покрај М.П. (64), ќе одговара и неговиот 65 годишен колега од Чачак. 
Имено, тие во својата приватна оринација во периодот од 29 до 31

loading...
Loading...