Уапсена непозната жена во домот на Киану Ривс

Loading...

Актерот Киану Ривс имаше шанса да ја повтори својата позната реплика од филмот „Матрикс“: „Знам Кунг Фу“, откако непозната жена влегла во неговата куќа, додека тој спиел.Актерот ги слушнал звуците, што доаѓале од неговата библиотека, станал и видел 40-годишна жена, како седи на неговиот стол.
Тој мирно и се доближил и почнал да зборува со неа, а таа му објаснила дека сакала само да се запозна со него.

Полицијата дошла набрзо и ја одвела жената во станица, каде било извршено психичко тестирање врз неа.
Киану Ривс живее во областа Холивуд Хилс, каде што сосед му е Леонардо ди Каприо.Актерот ги слушнал звуците, што доаѓале од неговата библиотека, станал и видел 40-годишна жена, како седи на неговиот стол.
Тој мирно и се

loading...
Loading...