Уапсена учителката што имала СЕКС со 13-годишен ученик

САД: Александра Вера, која има 24 години е обвинета за сексуален напад на дете. Таа исто така е мајка на 5-годишно девојче.Вера е учителка по англиски јазик во Хјустон, Тексас. Врската со ученикот започнала во 2015 год. и тие имале секс секон ден. Вера е уапсена откако се обидела да абортира. Таа тврди дека со детето се вљубени, и дека неговите родители ја поддржуваат врската, но абортирала заради преголемиот притисок од социјалните служби.
Ако ја осудат, на Вера и претстои 25-годишна казна затвор.
Вера е учителка по англиски јазик во Хјустон, Тексас. Врската со ученикот започнала во 2015 год. и тие имале секс секон ден. Вера е уапсена откако

Пронајдете не на следниве мрежи: