Уапсени Весна Змијанац и нејзиниот колега Чемо

Loading...

Пејачката Весна Змијанац е уапсена со колегата Чемо.Не помогнало ни тоа што полицајците знаеле дека станува збор за добро позната пејачка.
Сето тоа се случило откако пејачот го надминал ограничувањето на брзината на автопатот во близина на Сремска Митровица.
А полицискиот пресретнувач кој ги прател пејачите, ја запалил ротацијата, така што Чемо бил принуден да го прати до станица, објави белградскиот Курир.

Чемо потврди дека бил уапсен и дека бил однесен до судот за прекршоци, каде што морал да плати парична казна.
-„Кога видоа дека сум црногорски државјанин, тие ме одведоа право во судот за прекршоци, каде мораше да платам парична казна од 15.000 динари. Иако ја признаа Весна Змијанац тоа не ми помогна. Што да кажам, друг пат памет во глава“, изјави Чемо за спомнатиот весник.Не помогнало ни тоа што полицајците знаеле дека станува збор за добро позната пејачка.
Сето тоа се случило откако пејачот го надминал огран

loading...
Loading...