Уапсено е лицето кое сакало да влезе во Белата куќа!

Loading...

Уапсен  е маж во обид да ја прескокне оградата на Белата куќа во Вашингтон, наведе агенцијата Бета, повикувајќи се на соопштението на американската Тајна служба.Според овие наводи, неидентификуваниот маж е приведен пред да успее да се префрли на другата страна од оградата. Со себе носел две торби, кои веднаш по апсењето биле скенирани од вашингтонската полиција.
Се уште нема податоци за причината за овој инцидент, ниту пак е соопштено што имало во торбите.Според овие наводи, неидентификуваниот маж е приведен пред да успее да се префрли на другата страна од оградата. Со себе носел две торби, кои ведна

loading...
Loading...