Уапсиле крал на дрогата, но не ни претпоставувале што ќе пронајдат под неговата када!

Loading...

Цели 13 години најмоќниот дилер на дрога живеел во тајност. Бил познат по тоа што користел напредни технологии во своите злосторства.Но, потоа го уапсиле и ја пребарале неговата куќа.
Тоа што го пронашле под кадата ги оставило во неверица и страв.
Пoгледнете што снимиле овие маринци при претресот и неговото скривалиште.
Hapsenje kriminalca u Meksiku by coolPickНо, потоа го уапсиле и ја пребарале неговата куќа.
Тоа што го пронашле под кадата ги оставило во неверица и страв.
Пoгледнете што с

loading...