Убавица: Запознајте ја СВЕКРВАТА на Каролина Гочева!

Loading...

Каролина Гочева и нејзиниот свршеник Михаил Корубин  го кажат своето судбоносно ДА и  запловија во брачните води. Но, од невестата и младоженецот ни трага ни глас.
 Каролина се омажи за уметник, човек кој потекнува од уметничко семејство. Мајка на Михаил, е Лиле Корубин, позната македонска дизајнерка, таа беше синононим за мода, креации, убава надворешност, но неколку години изработува мозаици. Погледнете како изгледа мајката на свршеникот на Каролина

Каролина се омажи за уметник, човек кој потекнува од уметничко семејство. Мајка на Михаил, е Лиле Корубин, позната македонска дизајнерка

loading...
Loading...