Убиецот ја демне жртвата: Ново видео од убиството на рускиот амбасадор Карлов

На социјалните мрежи се појави ново видео од убиството на рускиот амбасадор во Турција, Андреј Карлов.По застрашувачкото видео на кое се гледа убиството на Карлов, денес на социјалните мрежи се појави ново видео кое покажува како убиецот Мевлут Мерт Алтинташ ја демне својата жртва.
Се гледа како шета околу и го чека вистинскиот момент за да извади пиштол.
По неколку секунди испалува неколку куршуми во Карлов.
*Внимание вознемирувачка содржина
По застрашувачкото видео на кое се гледа убиството на Карлов, денес на социјалните мрежи се појави ново видео кое покажува како убиецот Мевлут Мерт

Пронајдете не на следниве мрежи: