УХМР со најнови детали за временската состојба

Вториот бран на нестабилност е по на југоисток во Катлановско.Грмежите во северниот дел на земјата. Поинтензивната нестабилност ќе премине преку централниот и западниот дел на земјата, објавено е на Фејсбук профилот на УХМР пред неколку минути.Грмежите во северниот дел на земјата. Поинтензивната нестабилност ќе премине преку централниот и западниот дел на земјата, објавено е на Фејсб

Пронајдете не на следниве мрежи: