Укината забраната за камиони преку Ѓавато

Loading...

На патот Битола – Ресен преку планинскиот превој Ѓавато претпладне во 11:10 часот е укината забраната за тешки товарни возила.На патот Битола – Ресен преку планинскиот превој Ѓавато претпладне во 11:10 часот е укината забраната за тешки товарни возила, соопшти Диспечерско информативниот центар на ЈП „Македонија пат“На патот Битола – Ресен преку планинскиот превој Ѓавато претпладне во 11:10 часот е укината забраната за тешки товарни возила, соопшти

loading...
Loading...