Украина распиша потерница по синот на Виктор Јанукович

Loading...

Александар Јанукович е осомничен за кривотворење и фалсификување на документи, како и за издавање на лажни документи. Овие обвиненија носат затворска казна со времетраење од две до пет години.Украинската служба за безбедност денес ја распиша потерницата по синот на Виктор Јанукович. – стои на сајтот на украинското Министерство за внатрешни работи.
Украинската служба за безбедност додаде дека судот издаде налог за приведување на осомничениот Александар јанукович. Украинските власти пред два месеци распишаа потерница и за неговиот татко, кој моментално се наоѓа во Русија.Украинската служба за безбедност денес ја распиша потерницата по синот на Виктор Јанукович. – стои на сајтот на украинското Министерство за в

loading...
Loading...