Украле 55.000 евра: Бејбиситерка организирала грабеж во станот во кој ги чувала децата

Поранешната бебиситерка на својата пријателка го посочила станот на оштетеното семејство. Пријателката го известила поранешниот сопруг, кој најмил пријател да му помогне во грабежот..
 Белградската криминалистичка полиција уапсила 4 лица поради сомнеж дека украле 55.000 евра од стан на Чукарица.
Поранешната бебиситерка на својата пријателка го посочила станот на оштетеното семејство. Пријателката го известила поранешниот сопруг, кој најмил пријател да му помогне во грабежот..
Дошле на 7 јуни до станот. Еден од крадците бил во полициска униформа и заѕвонел на врата од оштетената.
Кога ја отворила вратата во станот влетал маскиран соучесник. Ја бутнал жртвата на под  и ја врзал. Следело претресување, кое завршило со украдени 55.000 евра.  Белградската криминалистичка полиција уапсила 4 лица поради сомнеж дека украле 55.000 евра од стан на Чукарица.
Поранешната бебиситерка на

Пронајдете не на следниве мрежи: