Украле паричник со над 500 евра

Loading...

На 15.10.2017 година, околу 01:00 часот, З.А.(35) од Тетово, пријавила дека е жртва на кражба.Дрската кражба се случила во 00:30 часот на крстосницата на улиците „Благоја Тоска“ и „ЈНА“ во Тетово, каде непознатото лице и се доближило, почнало да ја влече и од левата рака и го одзело паричникот, во кој имала 500 евра и 600 денари.

По нападот, насилникот избегал кон улицата „29 Ноември“.
Се превземаат мерки за пронаоѓање на сторителот и целосно расчистување на случајот.Дрската кражба се случила во 00:30 часот на крстосницата на улиците „Благоја Тоска“ и „ЈНА“ во Тетово, каде непознатото лиц

loading...