Уловена монструозна риба стара 100 години: Она што го пронашле во нејзината утроба е навистина морничаво!

Loading...

Во утробата на сомот тежок 185 килограми, се пронајдени човечки коски, а кога откриле на кој му припаѓаат, сите се шокирале!Полските риболовци Алфонс Брзовски и Марек Ждановиќ, уловиле сом стар околу 100 години. Овој примерок бил тежок 185 килограми, а она што е интересно во целата приказна, е она што го пронашле во неговата утроба.
Имено, во огромната риба, се пронајдени човечки коски и значки, кои му припаѓале на нацистички офицер од периодот од Втората светска војна.
По шокантното откритие, тие веднаш се обратиле на полицијата.
Погледнете го видеото на другата страна…

 
Полските риболовци Алфонс Брзовски и Марек Ждановиќ, уловиле сом стар околу 100 години. Овој примерок бил тежок 185 килограми, а она што е интересн

loading...