Ултразвукот покажувал дека таа е бремена: При породување ја дочекало ГОЛЕМО ИЗНЕНАДУВАЊЕ!

Кладудија Апаресида Лопез е трудница од Бразил која девет месеци била убедена дека нормално ќе се породи.Меѓутоа, после царскиот рез, лекарите останале во шок бидејќи се воспоставило дека Клаудија не е бремена. 
Во стомакот, наводно не е пронајдено бебе што е чудно бидејќи на ултразвукот претходно бил покажан фетус. 
Лекарот кој ја водел бременоста на Клаудија ѝ давал витамини, а дури предложил и царски рез бидејќи бебето било во незгодна положба. 

Денеска таа и нејзиниот сопруг ја обвинуваат болницата за кражба на нивното бебе. Иако од ова случување се поминати повеќе од две години, полицијата и понатаму не издава објаснување за некаков исход од истрагата.
За жал, ова не е единствен случај во Бразил. Меѓутоа, после царскиот рез, лекарите останале во шок бидејќи се воспоставило дека Клаудија не е бремена. 
Во стомакот, наводно не е п

Пронајдете не на следниве мрежи: