Уметноста на паркирањето во Скопје

Loading...

Сите ги знаеме проблемите во врска со паркирањето во главниот град, па затоа овој човек многу вешто си го решил проблемот. Тој го паркирал автомобилот на „Партизанска“ една од најфреквентните улици во Скопје.
Сите ги знаеме проблемите во врска со паркирањето во главниот град, па затоа овој човек многу вешто си го решил проблемот. Тој го паркирал автомоби

loading...