Умрела нивната ќерка, а таа од тага умрела во рацете на нејзиниот сопруг!

Loading...

Анита Вантиќ умрела од срцев удар, а нејзиниот сопруг Тони вели дека нејзиното срце престанало да работи поради големата тага која ја чувствувала поради загубата на ќерка си која се случила пред три години во сообраќајна несреќаАнита Вантиќ умрела од срцев удар, а нејзиниот сопруг Тони вели дека нејзиното срце престанало да работи поради големата тага која ја чувствувала поради загубата на нивната ќерка која пред три години загинала во сообраќајна несреќа.
Откако Анамариа загина, таа полека и тивко венеше.

 
Најчеста тема за разговор беше неправедната одлука, казна затвор од десет месеци за убиецот на нашата ќерка Томислав Зрни (23), поради кој двајцата сме огорчени вели Тони низ солзи.
Ме повикаа веднаш во продавницата каде таа се наоѓаше. Брзата помош веќе била таму и пробуваа да ја спасат речиси час и половина, но ништо не можеше да и помогне, таа ми умре на рацете вели Тони.Анита Вантиќ умрела од срцев удар, а нејзиниот сопруг Тони вели дека нејзиното срце престанало да работи поради големата тага која ја чувствувала п

loading...
Loading...