Уништен автомобилот на Сораја!

Loading...

Сораја Вучелиќ која досега преживеа многу непријатности, сега го доживеа и тоа по втор пат да ѝ го запалат автомобилот, но овој пат во филмскиот град.Непознато момче излегло од својот автомобил, фрлило молотов коктел врз автомобилот на Сораја и избегало, велат очевидците.
Ова е втор пат да ѝ биде запален автомобилот. Во 2015 година во центарот на Подгорица маскирани мажи ѝ го запалиле џипот.
За среќа, Сораја во тој момент била во козметички салон, па не се здобила со повреди.

Овој пат Сораја останала без својот Масерати чија вредност изнесува 80.000 евра.
Непознато момче излегло од својот автомобил, фрлило молотов коктел врз автомобилот на Сораја и избегало, велат очевидците.
Ова е втор пат д

loading...
Loading...