Упатствата на една мајка за синот станаа хит: Не врши нужда во тоалетот на спратот

Loading...

Заштитнички настроената мајка напишала за синот Мартин Хет (27)  неколку пораки- што и како треба да прави  додека е на одмор. Тој сето тоа го објавил на својот Фејсбук.Дека „мама знае најдобро“  познато им е на сите, а Мартин Хет од Велика Британија на својот Фејсбук профил јавно открил колку неговата мајка знае, а не тој. Инаку, неговата мајка Фиген на својот 27- годишен син му оставила упатства за тоа што треба а што е подобро  да не прави во нејзината куќа додека таа е на одмор со сопругот.

Пораките вклучуваат и  предупредувања како „немој да вршиш нужда во тоалетот на горниот кат, бидејќи казанчето не работи. Немој ни да се заклучуваш бидејќи постои можност никогаш да не излезеш!“

 
Се свртела и кон неговата антипатија кон семејната мачка Мисти со зборовите „балконската врата во твојата соба. Внимавај на мачката“.

Мартин, кој е ПР експерт, мисли дека мајка му оставила силни пораки бидејќи не му верува дека е способен сам да се снајде дома, или пак дека ќе приредува забави. За крај го потсетила да се јавува: по меил, преку ватсап и Фејстајм.Дека „мама знае најдобро“  познато им е на сите, а Мартин Хет од Велика Британија на својот Фејсбук профил јавно открил колку него

loading...
Loading...