Урнебесен одговор на тест: Тешко него кога ќе види мајка му….

Loading...

Ова момче ги насмеа сите…На тестот по математика тоа имаше уникатен одговор!
Имено, на тестот има приложено тврдење а под него прашање каде греши Трејси.
Секако погледнете каде греши Трејси според ова мало момче 🙂
 На тестот по математика тоа имаше уникатен одговор!
Имено, на тестот има приложено тврдење а под него прашање каде греши Трејси.
Се

loading...
Loading...