УРНЕБЕСНО: Колку „болка“ се крие во оваа слика!

Замислете: цел ден поминат на плажа, неколкучасовно печење на сонцето… Оваа жена сакаше само да си подготви нешто вкусно и да си ужива. Но, секогаш нешто го расипува планот.Дури и нам ни беше тешко кога го видовме ова.
Замислете толкаво количество скара да пропадне во песокот.
Дури и лицето на жената кажува сѐ.
На наредната страна ќе можете да го погледнете бројот на „жртвите“ од скарата, кои неславно завршија во песокот.

 
Колку болка има во сликава:
Дури и нам ни беше тешко кога го видовме ова.
Замислете толкаво количество скара да пропадне во песокот.
Дури и лицето на жената ка

Пронајдете не на следниве мрежи: