Урнебесно: Поради оваа незгода ќе ја памти венчавката на својот брат до карјот на животот

Loading...

Претходно имавте можност да ја видите оваа урнебесна фотографија, но сега имаме одговор како настанала Кевин Кенеди дефинитивно ќе го помни своето венчавање го крајот на својот живот и кога и да се сети ќе плаче од смеа само поради една ситуација во која главната улога ја има неговата сестра.
Младоженецот Кевин само што не ја бакнал својата невеста, по прв пат како сопруга, кога неговата сестра Грејс, која била деверица, „паднала на нос“ среде олтар.

Овој момент го забележал фотографот, а фотографијата  на интернет ја објавил младоженецот, која по неколку минути од објавувањето ја виделе 2 милиони луѓе. А под фотографијата напишал дека неговата сестра е во ред и дека не се здобила со повреди.
„Неколку минути подоцна беше во ред, но беше малку посрамена“, објаснил младоженецот додавајќи дека церемонијата траела само 20 минути.Кевин Кенеди дефинитивно ќе го помни своето венчавање го крајот на својот живот и кога и да се сети ќе плаче од смеа само поради една ситуација во

loading...
Loading...