Уште болни операции на лицето на Ким Кардашијан

Loading...

Kим Кардашијан е позната по болните операции и зафати со кои ја негува својата убавина, па така не не изненадува нејзиниот нов чекор во тоа насока.

Taa на Инстаграм објави фотографија каде на своето лице има многу игли. Всуштност старлетата се одлучила за акупунктура , која не само што помага да се зацрвсти лицето, туку е и многу ефикасна во олеснувањето на симптомите во бременоста.
Ким моментално е во петиот месец од бременоста, но не се откажува од грижата за своето тело. Редовно вежба, внимава на искраната, а посебно внимание посветува на нејзиното лице.
Неодамна пред камерите таа покажа како изгледа “вампирскиот лифтинг “ , кога си вбризгуваше крв во лицето.
„Сакам да ги испробам сите третмани кои можат да ми помогнат да изгледам и да се чувствувам младо“, вели Ким.
Стануваше збор за постапка со која пластичните хирурзи вадат крв од нејзиното лице, и од крвта ја оделуваат плазмата, а потоа ја вбризгуваат на неколку места на лицето. Тоа многу јасно се гледа на снимката од новата епизода од шоуто на Кардашијан, на која таа прави болни гримаси додека ја оперираат.Kим Кардашијан е позната по болните операции и зафати со кои ја негува својата убавина, па така не не изненадува нејзи

loading...