Уште еден Албанец од Скопје убиен во Сирија

Loading...

Уште еден Албанец од Македонија е убиен на боиштата во Сирија.Станува збор за Б.Ш. од Сарај, кој им се приклучил на востаниците во Сирија за уривање на режимот на Асад.
Инаку, од Македонија во Сирија и во светот има околу 60 борци, кои учествуваат во војни и во паравоени формации.Станува збор за Б.Ш. од Сарај, кој им се приклучил на востаниците во Сирија за уривање на р

loading...