Уште еден земјотрес во Скопје

Loading...

Земјотресот кој пред неколку минути го стресе Скопје повторно бил со јачина од 2,5 степени според Рихтер. Потресот бил со епицентар во Сопиште, на длабочина од еден километар.
Утрово во осум часот земјотрес го стресе Скопје со јачина од 2,2 степени по Рихтер. Потресот бил со епицентар во Сопиште, на длабочина од еден километар.
Утрово во осум часот земјотрес го стресе Скопје со јачина од 2,2 степ

loading...
Loading...